Vi sætter strøm til den elektriske revolution

Vi sætter strøm til den elektriske revolution

I 2030 ønsker Storbritannien et forbud mod salg af nye benzin-, diesel- og hybridkøretøjer i et forsøg på at reducere CO2-emissionerne og opfylde regeringens net-zero forpligtelser inden 2050. #ElectricVehicles bliver udråbt som et middel til at opnå dette mål.

Der er imidlertid betydelige hindringer forude, lige fra distributionsnetværksoperatører, der skal forstærke deres netværk for at imødekomme efterspørgslen, til at sikre, at ladepunkter er installeret de rigtige steder for at imødekomme efterspørgslen og skabe et investeringsafkast.

CKDelta, som ejes af Hutchison Whampoa konglomeratet, har indgået et samarbejde med Good Energy og ista Energy UK for at forstå, hvordan #predictiveanalytics kan gøre vores stræben efter en net-zero verden til en realitet.

Rapporten - forfattet af Geoff McGrath (CKDelta), Charlie Parry (Good Energy) og Alex Philbrook (ista Energy UK) - undersøger, hvordan #datadrevet modellering og simulering kan hjælpe med planlægning, udførelse og overgang til en økonomisk og miljømæssigt bæredygtig transportsektor.

Er du nysgerrig på at høre, hvorfor dette også er relevant for Danmark og vil du høre mere om ovenstående kan du række ud til os på 3insights@3.dk

Tilbage til blog