• Data i nær realtid

  Mobilitetsindsigter fra 3insights gøres tilgængeligt i vores løsninger 24 timer efter de er registreret. Det betyder at turismeaktører kan følge udviklingen og planlægge aktiviteter løbene.

 • Nøjagtighed

  Selvom vores data tager udgangspunkt i anonymiseret statistikker omkring mobilitet, så viser en validering op i mod overnatningsstatistikken fra DST, at vores indsigter korrelerer over 90%.

 • Helt ny viden

  Med mobilitetsdata fra 3insights følger også helt nye analysemuligheder. Forstå hvordan trafikken bevæger sig, hvor mennesker samles, og hvordan byens puls ændrer sig afhængigt af events, årstider og tidspunkter på dagen.

 • Dataen der arbejder for jer

  Mobilitetsdata kan skabe værdi i turismesektoren ved at vise værdifulde indsigter i både danske og internationale besøgendes adfærd og den data kan hjælpe i planlægningen af fremtidige indsatser og strategi.

 • VisitDenmark og 3insights er gået sammen om at skabe et innovativt dashboard, der skal give bedre og helt nye indsigter om hvordan danske og udenlandske turister bevæger sig rundt på tværs af Danmark.

 • I initiativet ’Vestkysten viser vej’ har 3 leveret et skræddersyet turisme-dashboard, som skal give indblik i de besøgendes adfærd på den jyske vestkyst. Disse indsigter, i besøgendes adfærd, gør det muligt for Realdania at evaluere sine indsatser i den filantropiske afdeling.

Aldrig mere manuelle tællinger

Med en mobilitetsrapport fra Pinpoint kan I fremover droppe de manuelle og ressourcekrævende dataindsamlingsmetoder.

Med priser der starter fra 5.950 kr og en rapport der bestilles på 2 minutter, har det aldrig været nemmere at evaluere events.

Bestil rapport

Kontakt os for at høre mere